NLMS - NederLandse ModelSpoorwegen - www.nlms.info

Dit hoofdstuk gaat over mijn projecten.

 

Het idee om mijn projecten op het internet te plaatsen, is eigenlijk begonnen via de helaas niet meer bestaande website Beneluxrail.net. Hier was men toen begonnen met een galerie. Leden van deze website stuurden verslagen, en vooral foto's, in van hun zelf gemaakte modellen. Mijn Dordrechts huizenblok was daar ook te vinden, als ook een verslag van mijn eerste zelfbouw vitrines.

Door mijn artikelen te bekijken van zelf gebouwde modellen, of het ombouwen van bestaande modellen, kunt U een idee krijgen van hoe het in zijn werk gaat. Indien U zelf ook met een project bezig bent, of wil beginnen, kunt U die met die van mij vergelijken. Het kan zijn dat U andere methodes heeft, en indien U wilt kunt U mij dit laten weten door hier te klikken.

Al deze projecten zijn in verschillende staten van bouw. Voor de meeste projecten kan het lang duren, maar sommige zullen eerder klaar zijn. Kom daarom nog eens langs om te zien hoe het er mee staat. Helaas is het krijgen van een nieuw idee, en het beginnen van dit idee, iets wat vaak voorkomt, waardoor de andere projecten weer een stukje achter komen.

Veel plezier met het bekijken van mijn projecten.


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15 July 2012

NLMS - NederLandse ModelSpoorwegen - www.nlms.info